ISTEN MUNKATÁRSAKAT KERES



A hirdetés szövege: Az Ígéret Földjére való bemenetelhez Józsuékat és Kálebeket, nem celebeket keresek. Feltétel: Gedeon 300 harcosához hasonló hozzáállás, e világ számára a kereszten kivégzett mentalitás (Bírák7;5-7). Szükséges motiváció: a jobb, az örök, a mennyei utáni vágy, akiknek készítette Isten odafent az Ő városát (Zsidó11;16). 
Ha szeretnél részt venni és a bemenetelt előmozdítani az Ige fundamentumára épített örök élet Atyai Házába, akkor ne habozz, hanem jelentkezz!
Ha te is úgy érzed, hogy a kereszténység elérkezett az Úr visszajövetelének küszöbére, ugyanakkor sokan talán nem állnak készen, hogy mennyei elhívásuk láthatatlan ígéretét birtokba vegyék.
Ha Te az ígéret földjére belépők közé akarsz tartozni és Józsué, Káleb szeretnél lenni.
Ha érdekel, hogy mit tudsz azért tenni, hogy az Úr visszafoglalja az Ő örökségét és az Övéit magához vegye. Ha kész vagy arra, hogy megalkuvás nélkül meg is tedd, amit az Úr mond neked: akkor érdemes elküldened a jelentkezésed.
A rövid kérdőív kitöltésével csak a szándékodat, érdeklődésedet jelzed, nem vállalsz semmilyen kötelezettséget. További tájékoztatást a részletekről ezután küldök.
Töltsd ki, kérlek ezt a rövid űrlapot:
Köszönöm megtisztelő érdeklődésedet!
A toborzás elindítója Bakonyvári Szabolcs, magánszemély. Semmilyen intézményes, felekezeti háttér nem áll a toborzás mögött. Megtért, újjászületett, teljes evangéliumi hívő vagyok 1987 óta. Teológiai és pedagógiai felsőfokú képzettséggel rendelkezem. Tanácsadóként, szervezetfejlesztőként dolgoztam több évtizeden át. Korábban több keresztény kiscsoportot is vezettem, jelenleg egy kis létszámú Biblia-Kör foglalkozásait tartom Budapesten. Egy ideje úgy hiszem, azt helyezte az Úr a szívemre, hogy az Ő Egyházában a régi sémáktól, formáktól eltérő módszerekre, ugyanakkor az Ő Igéje iránt sokkal elkötelezettebb hűségre van szükség. Ezt kívánom előmozdítani és az Úr visszajövetelének küszöbén az Ő seregét erre ösztönzöm, inspirálom.
Ha érdekelnek a részletek, töltsd ki, kérlek ezt a rövid űrlapot:
Köszönöm megtisztelő érdeklődésedet!