KIJELENTÉSRE ÉPÜLŐ GYŐZTES EGYHÁZ



Az Egyház nem szertartásokra, nem emberi tanításokra épül, hanem az Atya természetfeletti kijelentésére a Fiúról, az Igéről. A kijelentés kőszikláján álló, az Igét megtartó hit az, amely győztes a pokol erői és a világ kihívásai fölött. A kijelentett Ige helyébe nem állíthatók sem egyházi intézmények, sem felekezeti szokások, sem emberi szolgálatok, sem maguk a vallási felekezetek vagy azok vezetői, tanítói.
Az Istentől származó kijelentést azok tartják meg, akik leteszik érte teljes életüket és ez mellet minden körülmény között kitartanak. Ők azok, akik éhezik és szomjazzák az Igazságot, akiknek van hallásuk a megragadására, nem engedik megkeményedni, megkövéredni a szívüket e világ gondjaitól és örömeitől, értik, amit mond a Biblia, szót fogadnak annak és ezért adatik nekik abból újra és újra és még és még, mind örökké. Fölöttük a pokol kapui nem vesznek diadalt!
Hallgasd meg a rövid igehirdetést /15 perc/:

Folytatás: Kijelentésre épülő győztes Egyház 2. rész meghallgatható itt: 
https://youtu.be/2mM5f-VTxsU  /26 perc/

Példabeszédek könyve 8. rész 34-35. vers:

„Boldog ember, aki hallgat engem, az én ajtóm előtt virrasztván minden nap, az én ajtóim félfáit őrizvén. Mert aki megnyer engem, nyert életet és szerzett az Úrtól jóakaratot.”